Qui som?

WebTV.cat

La nostre missió: Gestió i difusió de continguts audiovisuals a través d´Internet.
Aixó inclou desde la producció de vídeos fins a la posta en marxa de la seva propia televisió a Internet.

Perqué una webTV ?

– Genera confiança al usuari
– Control del seu  propi contingut i publicitat
– Genera marca
– Personalització TOTAL amb el valors de la seva empresa.

Pàgina de producte

Perque un vídeo ?

– Les pàgines web amb vídeo tenen mes temps de permanencia i més impacte per part del usuari.
– Un vídeo es viral, la difusió a través de un vídeo es multiplica per 1000.
– Pots transmetre TOTS el valors de la teva empresa.

Avantatges del Video i la webTV per a l´empresa

Els hàbits dels consumidors estan canviant molt ràpid, i INTERNET s’ha convertit en el mitjà clau per a informar-se i decidir comprar,després de comparar.

El poder de la web a la decisió de compra és major cada dia.

Si no som capaços de transmetre la nostra informació de forma senzilla, ràpida i impactant, els nostres clients potencials s’aniran a altres webs.

El VIDEO s’ha convertit en l’eina ideal per comunicar i vendre: genera confiança, genera impacte positiu en decisió de compra, genera més trànsit, millora la imatge de l’empresa, ens diferencia de la competència, i ben optimitzat, ens posiciona molt millor. (Amb un vídeo a les nostres web, tenim 50 vegades més de possibilitats d’aparèixer a la 1a pàgina de Google). El vídeo ens permet perdurabilitat del missatge i diversificació: vídeos corporatius, formatius, de màrqueting, demostració de productes i / o serveis, promocionals…

El 92% de les empreses que utilitzen el vídeo en les seves webs com a eina de màrqueting afirmen estar satisfetes o molt satisfetes, i repeteixen l’experiència.

La webTV és un canal propi de TV, una plataforma d’emissió de vídeos a la nostra web. És un nou model de negoci basat en les noves tecnologies on la relació amb el client adquireix una dimensió més enllà del nostre servei o producte.Ara, disposar d’un canal propi d’emissió de continguts audiovisuals és més senzill que mai: amb una inversió molt assequible i ben enfocada, aconseguim atraure l’atenció del consumidor i creem un gran impacte (Millorem visites, fidelització i vendes), podent aconseguir un retorn de la inversió gairebé immediat, gestionant la publicitat inserida.

Les grans marques (BMW, Danone, El Corte Ingles, Titanlux ,…) ja gaudeixen dels seus webTV per a les seves comunicacions internes (intranet) i externes (Internet) i estan captant i fidelitzant nous consumidors.

Amb el vídeo, no només afavorim el buzz-màrqueting (clàssic boca-orella), sinó que el podem utilitzar en diferents àmbits: web, blogs, xarxes socials, pda, mòbils, ipod, mails comercials, etc .., i convertir-lo en la nova eina de màrqueting innovadora i creativa capaç d’arribar a més públic, tenint en compte a més, que Espanya és el 4t país del món en consum / visionat de vídeos per internet.

Vols fer un video? WebTV.cat

Demana pressupost sense compromís.

93 445 44 40
Truca'ns i ens posem en acció!